Om oss

Konditori Napoleon

Konditori Napoleon

Vår verksamhet

Konditori Napoleon är, sedan starten 1986, av Jönköpingsborna förknippat med utsökta produkter av mycket hög kvalitet, utmärkt service och trevlig personal.

Företaget ägs och drivs av familjen Jahrl, även ägare till Annie Johanssons Hembageri, som startade redan 1903 och därmed besitter en kunskap och tradition, som få kan mäta sig med. Naturligtvis levererar de allt bröd till Napoleon.

Företaget är anslutet till Bageri- och Konditoriarbetsgivarförbundet och har kollektivavtal med Hotell- och restauranganställdas förbund, vilket betyder att vi betalar avtalsenliga löner och avgifter och följer arbetsmarknadens lagar och förordningar.
Våra medarbetare har grundläggande kunskaper om HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point, dvs. Miljö- och hälsas föreskrifter ang. livsmedelshygien) och all tillverkning sker i, ett av hälsovårdsmyndigheten, godkänt kök.

Varje dag: Som en service till våra gäster, och för att ytterligare öka trivseln, erbjuder vi dagligen ett stort antal dagstidningar.